Fino podcast

Ето infojerez – подкаст на Инфохолици на път –

гроздобер в Андалусия

Андалусия с Емил Янев и Кин Стоянов – Радио София, 25/8/11 16-17 ч. Para los amigos de Jerez – infojerez es el podcast de mi programa con recuerdos de fino, camarones y azahar. Una vez mas agradecemos al Sr José Argudo López de Carrizosa y a todas y todos de las bodegas

Така ценителите държат чашата с фино

Tio Pepe.

Този петък, 2/9/11 на същото място, по същото време и със същите събеседници ще си разправяме Шимейски митове и легенди (подкастът ще е също тук на следващата седмица). В събота след вечерните новини в 18 на честотите на Радио София и онлайн в Дуенде ще ви провокирам с ФламенкоФадо (Рао Киао и Кетама, Guitarras de contrabanda и др.) И в двете предавания ще звучи една песен на Ноно Гарсия, която няма как да не ви омагьоса и да не ви прати в първата рибарница. След Дуенде гост в Слънчев джаз+ Владо Гаджев ще разказва както само той може за Варненския джаз-фестивал 2011 и ще слушаме документални записи от него. На онези от вас, които страшно е харесало предишното Дуенде с бразилски версии на Бийтълс, в последните минути на Слънчев джаз+ Ток Ток Ток, гостували преди години на нашия Джаzz+   фестивал, ще представят от Ейвиса своята програма, посветена на Великолепната четворка.

Нощта е млада/La noche es joven

Advertisements
Публикувано на azahar, бразилска музика, вино, джаз, музика, пътешествия, радио, солера, фадо, фестивали, фламенко и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s