Кой изкриви тромпета на Дизи?

Джаз+ и за четене

Книгата на Джаз+ с това смешно заглавие вече е факт. Докато Явор нанасяше последни корекции, Енрике Моренте отиде на небесната juerga, а Вим Мертенс изсвири репетитивната си музика и в София. За всичко това в подкаста на Слънчев джаз+  j+1218

През същото това време Пако де Лусия

Поредната ни среща с Пако

отново доказа, че дуендето няма възраст

автограф върху винил от 80-те

. Не че крие опасенията си дали още ще може да изненадва както музикантите и публиката си, така и самия себе си. За неговите cositas buenas тук и сега си говорим и в следващите Дуенде и Слънчев джаз+ в специалните им коледни издания (с малко документални звуци). Внимание: вече не е нужно да се лишавате от удоволствието да си „риткате юрганчето” през уикенда, за да слушате Дуенде – от 25 декември предаването вече е от 18:15 всяка събота (веднага след вечерния осведомителен бюлетин на БНР и преди Слънчев джаз+). А както ще разберете в края на коледния Слънчев джаз+, един от вас ще получи коледния си подарък от Джаз+… ако е написал нещо, но не на белобрадия старец, а в блога на белобрадия автор, водещ и в случая преводач и съиздател на книгата на френските ни приятели от Nova Publications „Кой изкриви тромпета на Дизи и други джазови истории”

вътрешните корици на книгата

. Подарете си най-неочакваните случки в джаза и със сигурност ще го почувствате още по-добре. Повечето от темите в книгата ще намерят музикалните си развития в следващите месеци в ефира на Радио София – естествено в „Слънчев джаз+”, чиито подкасти докато имам място ще качвам тук, а после, ако си купите достатъчно книги, ще платя и допълнително място на сървърите на уърдпрес.ком.

Дисковете, за които става дума в книгата са на трета корица и купувайки книгата, получавате 10% намаление за всеки оригинален албум от Дюкян Меломан. За да бъде очакването ви на поредния Джаз+ фестивал още по-приятно, а на нас – още по-лесна работата по подготовката (и финансирането му).

Щастлива Коледа, любезни ни спонсори, т.е. зрители, купувачи, читатели и слушатели.

Advertisements
Публикувано на джаз, книга, концерт, музика, пътешествия, радио, фестивали, фламенко и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

One Response to Кой изкриви тромпета на Дизи?

  1. Pingback: Който не работи, не трябва да се люби | Ludmiljazz's Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s